Skivsläpp: Det kommer aldrig va över för mig

Nu är Håkan Hellströms nya skiva Det kommer aldrig va över för mig tillgänglig på Spotify. Som jag tidigare nämnt har jag aldrig varit ett Håkan-fan. Visst, jag har sjungit meningen ”lilleeebroooor, bli aldrig som jag när du blir stoooor” så högt jag bara kan cirka en miljon gånger, jag har försökt sjunga med till Ramlar men aldrig lyckats lära mig texten och en gång i tiden kunde  Kom igen Lena utantill. Men jag har aldrig förstått grejen med hans andra låtar. Kanske är det på väg att förändras, för efter att ha lyssnat igenom den nya skivan är jag frälst. Jag har hittat soundtracket för sommaren 2013!

Bäst: titelspåret och Du kan gå din egen väg
Sämst: att jag inte insett hur bra Håkan är förrän nu

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>