Kommande konserter

En av mina bästa sommarinvesteringar brukar vara ett Grönt kort på Gröna Lund, eftersom att jag då får fri entré till alla konserter som äger rum där i sommar. Så för de av er som, likt mig, kommer att spendera stora delen av sommaren i huvudstaden tänkte jag tipsa er om några av de konserter som äger rum under sommaren!

Fun: 4/5 – jag bokade in datumet i min kalender för läääänge sedan! Så taggad!

Amanda Jenssen: 8/5 – vore askul att se henne, men på grund av jobb kan jag tyvärr inte

Ansiktet: 16/5

Movits!: 24/5 – bokat och klart!

Adrian Lux: 30/5

Lorentz & Sakarias: 3/6

3 Doors Down: 7/6

Petter: 14/6

State of Drama: 17/6

30 Seconds to Mars: 19/6

Icona Pop: 25/6 – vore ju rätt amazing om lyckades tajma in allt med jobb…

Ke$ha: 7/7

The Royal Concept: 16/7

Urban Cone: 23/7

Miss Li: 16/8

Agnes: 29/8

Nause: 6/9

Loreen: 12/9 – DET GÖR ONT

Oskar Linnros: 13/9 – I MITT HJÄRTA

Johnossi: 19/9 – FÖR ATT JAG MISSAR

Darin: 20/9 – DESSA ARTISTER/BAND

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>