Nytt med Lana Del Rey: St. Tropez (AKA Party Girl)

Tidigare i veckan skrev jag om Lana Del Reys nya låt Young and Beautiful som vi kommer att hitta på soundtracket till The Great Gatsby. Nu verkar det som om att min älsklings-Lana har ytterligare ett singelsläpp på G – St. Tropez (AKA Party Girl). Låten har inte släppts officiellt, utan den läckte ut på internet under helgen, så vi får vänta ett tag på att den finns tillgänglig på Spotify! Men ni som är sugna på att höra ett lite annorlunda sound från miss Del Rey ska definitivt klicka på play nedan!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>