Inför ESC: Bonnie Tyler – Believe In Me

En av årets stora snackisar i Eurovision Song Contest-världen är att Storbritannien skickar Bonnie Tyler som landets representant i Malmö nästa helg. Landet är ju känt för att alltid floppa, men det verkar som om att de vill ändra på det nu när de skickar en välkänd sångerska som Bonnie. Låten heter Believe In Me och är en riktigt vacker ballad, dock inte lika bra som klassikerna It’s a Heartache, Total Eclipse of the Heart och Holding Out For a Hero.

Hur tror ni att det kommer att gå för Storbritannien och Bonnie? Fiasko eller succé?


blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>