Konsert: FUN. 4/5 på Gröna Lund

[Det här inlägget har legat bland mina utkast sedan den 5e då VideofyMe har vägrat samarbeta med mig under den gångna veckan…]

Den fjärde maj fick jag efter flera månaders väntan se FUN. live. Jag begav mig till konserten utan några som helst förväntningar, eftersom att jag av erfarenhet har lärt mig att det är de förutsättningslösa spelningarna som blir allra bäst. De bjöd på en riktigt grym konsert som varade strax över en timme och under denna timme fick vi ta del av bandets kärlek för Sverige och Stockholm, höra hur imponerade de var av att det var så många blonda huvuden i publiken och Jacks gitarr gick sönder. Under denna timme fick vi sjunga med till några av bandets största hits som We Are Young och Some Nights. Det var en helt magisk kväll och till er som är ledsna för att ni missade konserten kan jag säga att de lovar att komma tillbaka. De ska bara färdigställa sitt tredje album först!

Bäst: Att Nate sjöng så fantastiskt, jäkla bra live. Och att han hade grym scennärvaro,
Sämst: Att publiken bara verkade känna till We Are Young, Some Nights och Carry On. Ja, och det geniet (stod väldigt långt fram) som fick för sig att sätta sig på en kompis axlar under c:a 10 minuter. Tack för att jag inte såg någonting…

IMG_6689 
IMG_6719

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>