Inför ESC: My Number One – Helena Paparizou

Under 2000-talet har det funnits flera klockrena vinnare. Förutom Loreen (som alltid kommer att vara number one) har tyska Lena och grekisk-svenska Helena Paparizou lyckats kamma hem titeln som Eurovision-vinnare. Helenas låt My Number One är en av de vinnarlåtar som jag fortfarande tycker om (trots att åtta år har flugit förbi). Minns att hennes debutskiva som soloartist var mitt sommarsoundtrack det året.

Spana in videon nedan och tagga till inför kvällens första semifinal som börjar klockan 21:00 ikväll. Jag ska kolla (mest för mellanakternas skull), ska ni?


blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>