Nytt med Loreen: We Got The Power

Nämen titta vad som släpptes på Spotify igår, Loreens nya singel We Got The Power som jag skrev om för två dagar sedan. Efter att ha lyssnat igenom den ett par gånger är jag fortfarande kluven. Är inte helt hundra på att det här är Loreen för mig. Det finns inget spår av elektropopsoundet som präglade skivan Heal och det är ingen Euphoria som fastnar vid första lyssningen. Däremot har låten ett härligt sound med mycket trummor – något som jag tror kommer att gå hem hos den breda skaran. Det är ju trots allt en grym låt och Loreen imponerar, precis som vanligt, med sin fantastiska röst.


blogstats trackingpixel

En reaktion på “Nytt med Loreen: We Got The Power

  1. Du formulerade mitt prick det som jag har känt men inte kunnat sätta ord på! 😉 Fast jag måste säga att jag gillar att den inte är förutsägbar och aningen vemodig utan deppighet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>