Hummingbird – Jack Moy & Glöden

Tidigare i veckan tipsade jag er om Jack Moy & Glödens nya singel Good As Gold. Det var en låt jag fastnade för direkt, vilket gjorde att jag spanade in den svenska trions övriga låtar. Deras näst mest spelade låt på Spotify heter Hummingbird och är minst lika bra som deras nya singel, om inte ännu bättre! Jag är helt säker på att deras låtar kommer att spelas frekvent i mina hörlurar denna sommar och tror att ni också kommer att fastna för deras låtar, speciellt ni som gillar band som Mumford & Sons!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>