Nytt med Darin: So Yours

Ja, eller ny och ny. Jag har ju faktiskt tipsat er om Darins senaste singel So Yours tidigare men det var innan den hade släppts officiellt här i Sverige. Nu är den hursomhelst tillgänglig här i Sverige, vilket jag är otroligt glad för då det är (som jag skrev innan) en riktigt glad låt med en trallvänlig melodi. Ni som tycker er känna igen låten gör alldeles rätt i det för det var den andra låten han uppträdde med i torsdagens ESC-semi, ett framträdande som förövrigt var grymt och jag hoppas att Darin en gång för alla har visat för det svenska folket att han inte längre är någon fjortismagnet utan som en otroligt skicklig musiker med en fantastiskt stark röst.


blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>