Birds – Anouk

Ett av de snyggaste bidragen, rent musikaliskt i alla fall, i gårdagens ESC-final var definitivt holländska Anouk och hennes låt Birds. Hon har en riktigt cool röst och låten är en sådan där låt som man måste lyssna på kanske en eller två gånger innan man faktiskt inser hur grym den är. Det kanske inte är den lämpligaste egenskapen i eurovisionssammanhang, men alla är ju inte heller med för att vinna. 90-talsstjärnan lyckades faktiskt kvalificera sitt Holland till final för första gången sedan semifinalerna infördes, och det är ju faktiskt en bragd i sig.

Är det bara jag som får Lana Del Rey-vibbar av låten?


blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>