En grym bloggvecka

Jag kan lova er en grym bloggvecka under den kommande veckan. Det har släppts många grymma skivor och recensioner på ett par stycken kommer att dyka upp lite då och då under de kommande sju dagarna.

Jag kommer dessutom att kommentera ESC 2013 lite utförligare. Ni har ju redan fått ta del av lite om årets final, typ här, här och här. Men vilka andra favoriter hade jag? Och vilka låtar var förskräckliga? Ni som kikar in under veckan kommer att få alla era frågor besvarade!

Ni som vill läsa lite längre, musikrelaterade inlägg kommer också att ha något att se framemot. Arijana, som gästbloggat tidigare, kommer att skriva om sitt all-time favoritband. Spännande, eller hur?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>