Grattis Danmark!

Stort grattis till Emmelie och resten av Danmark! Värdig vinnare, även om det var ganska obvious! Och grattis till oss för den bästa showen i ESC-historien! Robin var fantastisk, men jag tror tyvärr att det är svårt att representera oss året efter Loreen. Vi satte ribban ganska högt, kanske för högt för vårt eget bästa. Oh well, han och hans nya framträdande var fantastiska!

Nästa år tar vi med andra ord Öresundståget över bron och jag hoppas att jag får möjligheten att se showen live när jag ändå bor i Skåne!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>