Nytt: Really Don’t Care – Demi Lovato ft. Cher Lloyd

I veckan släppte Demi Lovato sitt självbetitlade album Demi. Det är det fjärde albumet i ordningen för den snart 21 år gamla amerikanska popstjärnan. I väntan på att jag har lyssnat igenom hela skivan och knåpat ihop en recension tänkte jag ge er en liten sneakpeak på vad Miss Lovato bjussar på denna gång i form av låten Really Don’t Care. I låten medverkar även den brittiska sångerskan, tillika forna X-Factor-deltagaren, Cher Lloyd. En medverkan, som enligt mina öron, gör låten ett snäpp bättre!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>