Guldkorn från Eurovision

Om helgens final i världens största musiktävling sades det ofta att bidragen inte var lika starka som tidigare år. Det fanns inte lika många wow-ögonblick (vilket jag förvisso kan hålla med om till fullo) och standaren på låtarna ansågs vara något lägre. Trots de ganska negativa förutsättningarna och förväntningarna hittade jag ett par favoriter bland bidragen och i detta inlägg tänkte jag dela med mig av några av de bidragen. Alla låtar finns olyckligtvis inte på Spotify, därav en salig blandning av Youtube & Spottan.

Gravity – Zlata Ognevich (Ukraina)

I Feed You My Love – Margaret Berger (Norge)


Tomorrow – Gianluca Bezzina (Malta)


Love Kills – Roberto Bellarosa (Belgien)


Ég á Lif – Eyþór Ingi Gunnlaugsson (Island)


L’enfer Et Moi – Amandine Bourgeois (Frankrike)


blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>