Nytt med J-Lo & Pitbull: Live It Up

Två av de största namnen inom denna genre har ännu en gång gått ihop och deras samarbete har resulterat i en låt som jag tror kommer att bli en av sommarens största hits! Jag pratar förstås om Jennifer Lopez och Pitbulls senaste låt Live It Up. Det är en riktigt dansvänlig låt som dessutom har allt som en Pitbull/J-Lo-låt brukar ha: en melodi som fastnar direkt, en massa random ord på spanska och latino-influenser! Om ni är nyfikna på hur detta samarbete låter tycker jag att ni ska spana in videon nedan. I vanlig ordning lägger jag även upp en Spotify-länk!


blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>